torsdag 24 maj 2012

STORT TACK TILL HEIDI

För att göra en lång historia väldigt kort så börjar vi med My Dog i Januari där jag var med som support för Heidi och Chip på deras första inomhustävling. Duktiga som de är så vann de alltihopa och med det också 2 biljetter till Ceasar Millans show i Scandinavium. Jag fick då förfrågan om jag ville gå med som tack för supporten och givetvis ville jag det.

Det visade sig vara ett smart val då jag tyckte showen som verkligen var en show var jättekul och man fick sig en och annan tankeställare. Det som jag tycker är lite intressant är debatten över CM som jag på direkten kan säg att jag inte vill ge mig in i. Jag vill dock ändå påtala att jag tyckte det var ett fantastiskt bra föredrag han hade och jag ska definitivt försöka skärpa till mig i vissa avseenden...

TACK HEIDI för att jag fick möjligheten att åka med :-)

3 kommentarer:

Heidi inside out sa...

haha... Tack själv för pep och support och du ser ju att det lönar sig på mer än ett sätt.
Jag säger bara "pull up, up" ;)

Linda sa...

Det va verkligen ett riktigt bra föredrag! Fast det kändes mer som en rolig show där man fick sig en del tankeställare :)

Jeanette sa...

Jag tyckte han var ruskigt underhållande när jag såg honom i Sthlm, man får bara acceptera att vi kommer från olika kulturer och olika lagstiftningar så behöver man precis som du säger ge tusan i att ge sig in i debatten. Man kommer inte kunna påverka hundhållningen i andra länder på samma sätt som man kan i vårt underbara land :)
Men det sa han säkert på er show oxå? All respekt till Svenskarna och vår hundhållning :)

kram