söndag 20 januari 2013

RALLY CUPEN DEL 2

Upp i ottan för att bege oss in till Rally Cupen i Halmstad Hundarena deltävling 2. Vinna skulle gå ut som hund nummer 3 - toppen - vilket inte var någon succé. Med en matte som knappt var vaken och gjorde fel på 3 skyltar så blev ju poängen därefter också, SUCK!

En liten stunds väntan och sedan var det dax för Zeke. Vi hade fått Lucky Number 13 och det skulle visa sig senare vara ett bra nummer för oss. Ett litet missförstånd i Tysksvängen och vi tappade 4 poäng och chansen på en 100 runda. MEN jag är supernöjd med prinsen som trots minimal - läs obefintlig - rallyträning fixade ihop 96 poäng och en 3:e plats totalt under dagen.
Då kan man ju tänka hur det skulle kunna gå om man faktiskt hade tränat. Nåja, idag så gläds vi åt pallplats och en bra runda så får vi se hur vi gör med det andra....

7 kommentarer:

C.J. sa...

Grattis!! =)

Zandra, Lova o Lystra sa...

Grattis, bra jobbat! :) Dessutom riktigt snyggt. Tycker du är duktig som inte använder överdrivet mycket hjälper bara för att man får - vilket många nybörjare gärna gör.

Man tar sig långt på grunderna från lydnaden i både nybörjarklass och fortsättningsklass. So keep up that good work - så kan ni komma hur långt som helst! :)

Sandra, Thyra, Lhine o Rhiva sa...

Tjusigt! Härligt att Zeke ser så himla glad ut :) Säger som Zandra, snyggt och duktigt att ni har minimalt med handhjälper!

Klart ni ska träna, så ni får 100 poäng nästa gång ;)

Maud sa...


Grattis från en stolt uppfödare!

Malin sa...

Grattis! Vilken härlig glädje!

Kati sa...

Snyggt jobbat!

Hanna aka Lilla My sa...

Stort grattis!