torsdag 31 januari 2013

SÅNT HÄR HÄNDER BARA MIG!

Jag vet inte vad jag gjort för fel men något måste jag gjort för han där uppe måste verkligen hata mig. Det är ju inte första gången jag råkar ut för snarliknande saker som detta och jag borde egentligen inte ens bli förvånad längre.

Igår kom så äntligen Zekes svar på GR_PRA2 in på SKK och lyckan var total. Mattes prins var normal på både 1 och 2. Ringde och pratade med den i framtiden tilltänkta tikens ägare och givetvis var det lycka även där.

MEN säg den lycka som varar. När jag sedan öppnade posten så hade det ju kommit svar även hem från SLU och det skulle ju egentligen bara vara en teknisk detalj i detta läge MEN icke. På pappret jag höll i min hand står det istället att Zeke är anlagsbärare. Nu kan man ju tycka att detta inte är någon katastrof men att först få ett positivt besked för att sedan kapas vid fotknölarna är inte så kul kan jag lova.

För Zekes del spelar det egentligen inte någon som helst roll och som med allt annat är det bara att vara nogrann med vad han eventuellt ska para. Tiken måste ju vara testad fri nu men annars är det inga problem. MEN det känns väldigt surt...

Har pratat med SLU nu och de beklagar bara att detta har hänt och lägger över det på SKK som registrerat fel. Kollar man på SKK så står där fortfarande att han är fritestad vilket är mycket retligt.
Funderar på att driva detta vidare men ska fundera på det ett tag först...

4 kommentarer:

C.J. sa...

Nej, va tråkigt... Förstår din besvikelse, speciellt som du fått glädjande besked först.

Sandra, Thyra, Lhine o Rhiva sa...

Helt otroligt klantigt. Så får de ju inte göra! Det är nackdelen med att de är så jävla snabba med att lägga upp saker på hunddata, innan man ens hinner få svaret i brevlådan.

Aja, det kunde ju varit ännu värre. Att han var drabbad, men en anlagsbärare är ju bara en anlagsbärare och det är även det värsta som kan hända framtida valpar.

Anonym sa...

Men herregud! Hur kan man göra så himla fel? Tänk om du inte öppnat kuvertet? Beklagar verkligen, men å andra sidan är han bara anlagsbärare...inte sjuk...

Känner igen det där att det känns som det går fel jämt...tillhör också den kategorin!

Camilla sa...

Men jäklar vad surt!!
Upp som en sol och ner som en pannkaka liksom.
"I know the feeling"