onsdag 24 augusti 2011

EFFEKTIVITET ÄR MITT ANDRA NAMN

Idag har varit en lång men mycket effektiv dag. Har fått gjort en himla massa olika saker och sitter här nu och är rätt nöjd. Städat, tvättat, planterat blommor, städat ut, tränat hund, motionerat, jobbat och lite där till. Nu sitter jag här och ska försöka summera dagen.

Ellie har kommit längre in i sitt löp och det märks väldigt tydligt på Zeke. Det piper i alla hörn, både Ellie och Zeke hade nog gärna fått en stund för sig själva så nu får Ellie flytta ner i källaren på natten bara för att vara på den säkra sidan.

Träningen med hundarna har gått bra idag och jag tycker det går framåt hela tiden. Känns inspirerande att se hur vi utvecklas och det känns faktiskt mycket lovande inför framtiden. Finns också så klart en hel del mörka moln som vi måste jobba mer på men det vet jag ju om och det är bara att kämpa på.

På  fredag kommer Sofie som var med på talanglägret ner från Åre för att bo över här i helgen. helgen ska spenderas i Varberg hos Anders Kjernholm där vi ska gå en tvådagars lydnads kurs.

Nu blir det dusch och sedan kudden, imorgon blir det mer storslagna planer...

1 kommentar:

Team Nelson / Ordringen. sa...

Här blir vi imponerade av energin.
Ulf o Nelson