måndag 12 mars 2012

NY VECKA, NYA TAG!

Då var det dax för vecka 2 på BUP med Jonna. En stor skillnad denna veckan från förra är att nu får vi åka hem på kvällarna vilket gör att det hela med ens känns mycket bättre. Dagen ser ut som tidigare med skola mellan 9-12, lunch och sedan aktivitet. Idag stod det "ute" vistelse på schemat vilket gjorde att jag faktiskt tog med Zeke in till stan. Detta visade sig vara en riktigt lyckoträff då vi dels fick till riktigt bra träning under tiden Jonna var i skolan. Sedan som bonus fick vi en härligt promenad i strålande solsken ner i naturområdet vid Lynga. Genomtänkt som man är - NOT! - så hade jag tagit med kameran vilket gjorde att en och annan bild knäpptes av.

Väl hemma tog Jonna och jag tjejerna på en skogspromenad. Detta var premiär för Våga med en lite längre promenad och för Vinna så innebar det ju frihet :-) Måste dock säg att jag är sjukt stolt över Vinna som idag höll sig i närheten av oss hela tiden och dessutom kom när man ropade på henne. Nu ska vi fortsätta i denna takten och hoppas på att detta släpper nu. Hade varit så himla kul om man kunde börjat träna henne på riktigt. Lilla Våga knallade omkring i skogen som om hon aldrig gjort annat. Inte mycket som bekymrar denna tösen inte. Härligt är det också att se att hon och Vinna fungerar så otroligt bra tillsammans.

Några alster från dagen...

3 kommentarer:

Tove m Sigge o Java sa...

Alltså den där lilla Vinna, hon är för GOOO!! Det bara lyser bus om henne..träffas vi nån gång får du passa dej så hon inte råkar åka hem med oss! ;)

Annelie sa...

Alltid kommer det en ny vecka med nya tag!
Underbara bilder!

Anonym sa...

Härliga bilder!

Hoppas ni får en bra vecka nu :)