onsdag 13 februari 2013

ATT VARA ANONYM...

Jag blir ofta förundrad när man är ute och läser på bloggar eller för all del äen trådar i olika forum. När det kommer till att ha delade åsikter - det är så jag ser det - om något så går man gärna in i en diskussion men man gör det då anonymt. Detta är något som jag aldrig riktigt har förstått då man inte måste tycka likadant om allting, men man kan ju stå för det man tycker i alla fall.

Detta händer mig lite då och då och senast idag när jag gick ut och skrev om myten " att man inte kan träna hundar som löper". Jag har aldrig påstått att det är så för alla utan det jag skriver är att Vinna verkligen spräcker den myten eftersom att jag upplever henne ibland till och med bättre än annars.

Jag står för det jag skriver här och är det så att någon blev stött eller tog illa vid sig för att jag tycker att man kan träna hundar som löper så ber jag om ursäkt. Men jag står i alla fall för mina åsikter...

//Matilda

3 kommentarer:

Sandra, Thyra, Lhine & Rhiva sa...

Herregud Matilda. Hur kan du ens påstå något sådant? Jag själv stannar alltid hemma vid ägglossning, då har jag ju annat i huvudet, och vid mens så har jag helt enkelt inte lust att jobba.

Skämtåsido, kanske någon med PMS-besvär som tog illa vid sig ;) Att man ens orkar haka upp sig på den meningen du skrev. Står ju ingenstans att ALLA(!) HUNDAR(!) SKA(!) vara minst lika arbetsvilliga under löpet som annars...

Det är ju toppen bra att Vinna funkar lika bra, eller t.o.m med bättre som du skrev. Här kör vi också på vid löp, men gör det lite enklare när jag märker av eventuell skendräktighet och dom är lite virriga i huvudet av alla hormoner.

Sandra, Thyra, Lhine & Rhiva sa...

Oj, glömde vara Anonym. Attans!

Linda sa...

Jag kan verkligen inte förstå hur någon kunde ta illa upp det du skrev. Bara härligt för dig att Vinna går lika bra under löpet :)

Fegt att inte våga skriva under med sitt eget namn.