onsdag 6 februari 2013

OPERATION FYSTRÄNING ÄR NU OFFICIELLT STARTAD

Igår var vi då på vårt premiärbesök hos Anna inne på Halmstad hundsim. Vi började med en liten frågestund och det var extra kul att faktiskt kunna besvara alla frågor med ett glatt nej. Vad då undrar ni? Många frågor rörde hennes hälso som typ "Har hon varit sjuk?" "Har hon varit halt?" and so on och på allt kunde jag svara nej för Vinna har faktiskt aldrig varit sjuk :-D

Efter att vi konstaterat att hon är frisk som en nötkärna så skulle Anna gå igenom henne. Jag var väldigt nervös då det klämdes och kändes men lilla råttan fick med högsta betyg godkänt. Inte en enda spänning fanns någonstans och muskler och leder kändes jättefina - lilla perfekta råttan - och mjuka.

I steg tre var det dax för mätning innan vi skulle börja bekanta oss med simmet. Här fick vi höra så fina ord från Anna om Vinnas konstruktion så de behåller jag för mig själv så jag inte skrövlar för mycket ;-)

Väl inne i simmet plaskade hon ju på som förväntat men när vi fick en dummie i munnen så simmade hon på så fint så. Nu ska vi dit i nästa vecka igen och sedan fortsätter vi en gång i veckan. Det ska bli otroligt kul att se vad det gör för skillnad både fysiskt och träningsmässigt.

Dagens mått var enligt följande:
VÖ: 17,3 cm
HÖ: 17,3 cm
 
V Vad: 19,3 cm
H Vad: 19,6 cm
 
V lår: 32,1 cm
H lår: 33,5 cm

2 kommentarer:

Malin sa...

Härliga resultat/omdömen! Vi ska börja ta simkörkort nästa vecka, ska bli så roligt!

Sandra, Thyra, Lhine o Rhiva sa...

Hihi, kommer gå ännu fortare ut till apporten och hon kommer skutta ännu elegantare ut i rutan ;)