onsdag 20 februari 2013

BRYTA IHOP OCH KOMMA IGEN...

Gårdagen var en otroligt tuff dag för mig och inte mycket vettigt blev gjort. Jag bestämde mig ganska snabbt för att inte jobba nu på några dagar då motivationen liksom bara försvann.

På eftermiddagen masade jag mig dock iväg för lite trevlig hundträning i Lotushallen tillsammans med Anna och hennes lilla Rut. Mycket bra kvitton fick jag och har nu en liten plan för hur jag ska jobba vidare.

Innan Anna kom så körde Vinna och jag lite rutskick med target bakom rutan. Vinna har ju haft en tendens att gå på kon - sedan vi började träna konskick - och detta har jag velat få bort. Jag har då igen lagt in targett i rutan men det blir lite väl skuttigt så då lade jag den en bit bakom. Då kan man ju tänka när man ser filmen att jag är helt galen som inte belönar när hon springer in i rutan, vilket jag säkert är också. Men jag tänker att hon vet vad en targett är, jag vill ha henne dit och jag vill att hon ska klara av att stå kvar på den. Lilla råttan tänker så mycket själv och det är kul att se hur hon funderar och försöker.

Efter att jag också har funderat så har jag dock bestämt mig för att INTE göra på det viset då jag tycker att det är bara att hon vet vart "rutan" är och tänker därför istället lägga fokus på att hon ska lära sig en viss punkt i rutan genom att "shejpa" in henne där. Om jag lyckas det har jag ingen om men jag ska i alla fall testa.

Tack Anna för trevlig träning och massa tjöt!

1 kommentar:

C.J. sa...

Hon har så härligt med energi! =)