onsdag 6 februari 2013

IBLAND FÅR MAN SKYLLA SIG SJÄLV KANSKE...

Som ni säkert redan uppmärksammat igår - se tidigare blogginlägg -  så fick vi ju beskedet att vi inte kom med. Som sagt kändes ju l ite snopet och att dessutom inte veta varför blir lixom lite extra jobbigt. Så trots att man inte ska få personlig kritik så slängde jag iväg ett mail - sån är jag - där jag bara undrade om det var för att vi inte uppfyllde kriterierna för att söka - lägst ha tävlat Lk2 - eller om det var för att nivån inte höll.

Fick ett mycket bra svar tillbaka som gjorde att det kändes mycket bättre och att jag får väl skylla mig själv att jag väntat med att ta ut henne i LK 2 tills nu. Men på lördag så är ju det problemet bortblåst vilket gör att det känns lite extra surt.

MEN nu ska vi ut och köra och ha kul! Det är inget fel på vinnas kapacitet - vilket jag aldrig betvivlat-  och det är kul att fler sett det. Kommer jag söka igen, mycket, mycket tveksamt! Men nu ska vi fortsätta fokusera framåt och då i första hand tills på lördag. Håll gärna en extra tumme för lilla råttan strax efter lunch :-)

1 kommentar:

Sandra, Thyra, Lhine & Rhiva sa...

Äsch, klart ni ska söka igen, men kanske med känslan att göra det för skojs skull bara :)