tisdag 5 februari 2013

DRÖMMEN OM TALANG...

.. grusades idag. Idag kom beskedet att vi inte kom med och jag känner mig lite låg trots allt. Funderar mycket på vad som stod i mailet och huruvida vi inte uppfyllde kriterierna för att söka - vilket vi ju tekniskt inte gör förräns på lördag - eller om det var att vi helt enkelt inte dög till. Känns dock mer som att vi nog inte dög då vi faktiskt blev uttagna till 1:a reserv förra lägret.

Försöker mantra mig med "Now when to Quit" och tänker att jag ska försöka ha det med mig. Så nu siktar vi framåt mot debut i Lydnadsklass 2 på lördag och sedan hoppas vi på att kunna ta oss upp till Eliten inomkort och börja satsa på riktigt. Och oavsett så tycker jag att min lilla råtta är en talang, underbar och något utav det bästa som hänt mig. Även om hon för det mesta är helt galen ;-)

8 kommentarer:

Malin sa...

Huvudsaken är att VINNA är DIN talang! <3

Jeanette, Sly och Maya sa...

Självklart tråkigt att läsa att du är besviken samtidigt som jag tror att man helt klart kan komma långt utan talangtruppen :-) Tro på ER & kör! Pepp från mig & BC-damer :-)

Sandra, Thyra, Lhine & Rhiva sa...

Attans vad trist :( Ni kommer komma långt ändå och ha väldigt roligt på vägen tror jag!

Nästa gång är det bara att söka igen, tjata lite på dom liksom ;)

Anna&Veto sa...

Asch så tråkigt :/
Men ni kommer garanterat dit du vill hur eller hur, med eller utan talanggrupp!!

Petra & Skurk sa...

Åh så tråkigt att ni inte heller kom med.. Men jag tror som många andra skriver, att man kan lika gärna komma långt på annat sätt, utan talangtruppen! Nu visar vi dem vad de gått miste om! :-) Heja heja!

Jeanette sa...

Äh varför talangtruppen? Du har ju fått så otroligt många duktiga och underbara vänner sen FÖRSTA lägret med Zeke, sen har du ju sketamånga supertalanger runt dig som inte ens varit med i talang?
Samla ihop ett "eget" talangläger så stillar du kanske ditt behov av truppen :)

Har sagt det innan och säger det igen, ALLA i landslaget har inte varit med i talangtruppen. Innan talangtruppen fanns så fanns det oxå ett landslag. Tål att tänkas på! :)

NI kan ju ändå! :)

Linda sa...

Du behöver inte talanglägret, att ni har talang vet vi ju alla redan :)

Kör på och visa dem att de gjort ett misstag istället!

Tini sa...

säger som Linda!
Goo for It:D