söndag 17 april 2011

ÅTERIGEN EN FULLSPÄCKAD DAG...

Fick lite sovmorgon idag - det tackar vi för - och masade mig inte ur sängen förrän klockan var närmre nio. Efter att både tvåbenta och fyrbenta intagit frukost så stack vi iväg till skogen för jakt träning. Idag var det markeringar med skott som stod som huvudpunkt på schemat. Zeke fixade detta galant bortsett från en liten miss när han tänkte lämna av till skytten - får träna han på att se skillnad på ett gevär och sin matte - men vi gjorde inte så stor affär utav det.

När vi tränat färdigt fick Ellie och Zeke köra järnet i skogen vilket var mycket uppskattat från båda två. Hade givetvis med kameran och lyckades knäppa av en och annan bild. när vi ändå var i närheten så passade vi även på att ta oss fram till "vår" sjö för att se möjligheten inför framtida vattenarbete och det såg mycket lovande ut. Ellie var snabb och passade på att ta årets första dopp, härligt att se en Landseer som simmar som om de aldrig gjort något annat.

Väl hemma igen tog vi tag i operation evighet och det börjar arta sig nu -bilder kommer- men det är en bit kvar. Martin och Jonna eldade för glatta livet i tunnan och lunch intogs även den vid tunnan i form av korvgrillning.

Vi avslutade denna dag med platsträning och inkallning med ställande. Platsen är sååå mycket bättre - peppar. peppar- och vi ska fortsätta träna som vi gör. Tränar även hakan i backen vid sidan om men det är fortfarande bara ett "trix" inte alls så säkert så att man kan använda det.

 Nu blir det kudden och sedan ny jobbvecka, ta hand om er därute:-)

Inga kommentarer: