torsdag 14 april 2011

VILKEN DAG...

Idag har varit en bra dag. Började dagen med att vara aptrött trodde aldrig att jag skulle ta mig igenom den men viljan tar en långt och nu sitter jag här och inser att jag fått gjort hur mycket som helst idag .-)

07:00-15:00 JOBB
 
Inte mycket att säg om det egentligen, en vanlig dag med mycket att göra men när jag gick hem idag så gick jag på helg .-)


15:00 HÄMTNING + INKÖPSLISTA
 
Hämta Loke på dagis och hem och fixa inköpslistan för veckans matinköp


16:00-18:00 JAKTTRÄNING
 
In till halmstad närmare bestämt Mästocka för jaktträning. På programmet idag stod det sök och vattenarbete. För Zekes del SIMSKOLA.
Man märkte på han att han var lite seg efter gårdagens jaktträning och efter 4 vilt in så blev det lite jobbigt för han. Men han jobbade på bra och allt kom in. Nu ska vi jobba mycket på kondition för unge herrns del. Det blir lite bantning - är ju tung i kroppen, dock inte fet - då det kanske blir lite lättare för han om han är lite mer åt det slanka hållet och sedan ska vi cykla. Kanske inte ska skriva vi utan det blir Martin som får göra det jag vågar faktiskt inte, då ligger vi nog i diket för det mesta.

Vattenarbetet såg ut ungefär som det gjorde förra året. Han apporterar och simmar hellre än bra. Men kan ju inte klandra han för det i och för sig eftersom att han bara varit i vatten 3 gånger totalt. Men här är det bara träning som gäller. Viljan finns där nu ska vi bara få lite stil på det också.

18:00-19:00 WILLYS
 
Veckans matinköp fixas till snabbt och enkelt på Willys innan det är dags för hemfärd.


19:00-21:00 SM FINAL I HOCKEY + CYKLING
 
Passade på att cykla milen under tiden som jag njöt till fullo utav att få se Färjestad än en gång ta SM GULD!


21:30 LYDNADSTRÄNING
Tränade starter i fria följet där jag försöker jobba med att han ska vara med till 100% redan från första steget. Det tar sig även här och blir bättre och bättre. Dammade också av ett gammalt moment vi tränat, hakan i backen. Han är ju bara hur duktig som helst! Trots att vi inte tränat det på säkert ett halvår så tryckte han ner hakan i backen på kommandot PLATS och låg där trots att jag gick över han, rullade godis mitt framför nosen på han mm, min lilla skit!

22:00 FACEBOOK + BLOGGAR
 
Hamnade till slut framför datorn och har kollat runt lite och nu är det alldeles strax dax för mig att nana kudden. Imorgon blir det simskola för Zeke igen och vi hoppas och tror att det ska gå bättre och bättre. Eller kanske ska omformulera, JAG VET att det kommer att bli bättre och bättre...

2 kommentarer:

Hanna aka Lilla My sa...

Mästocka?

Lena sa...

Herre Jesus vilken energi du har :)!!!!
Har precis kollat filmen och tycker det ser härligt ut när han simmar....