torsdag 28 april 2011

TRÄNING HOS A.KJERNHOLM

I går var jag som sagt hos Anders för första gången. Det var massor som vi gick igenom och diskuterade. Sedan skulle vi göra en analyz utav Zeke för att försöka hitta lite var problemet ligger. Kändes ju skönt här att  vi var rörande överens om att problemet kommer lite ur ledarskapsfrågan. Detta är ju något som jag sagt även själv för några veckor sedan och börjat jobba stenhårt på och så kommer vi fortsätta. Mycket små ledarskaps "övningar" här hemma för att stärka upp min position i hans värld.

Funderade när jag körde hem från Anders att det är ju egentligen inte så konstigt om jag inte får det att fungera på plan. ÄR jag redan innan kanske inte helt hundra för han att det är jag som bestämmer utan han tänker ibland bestämma själv. blir det ju inte bättre när jag blir nervös, sjunker ihop mm. Jag kan ju inte vara värd någonting i hans ögon då... MEN nu ska vi jobba stenhårt på att fixa till dessa bitar, så tror jag det kommer bli kanon.

1 kommentar:

Katarina sa...

Härligt att du har ett mål att jobba mot! Alltid bra att få lite tips av nån som kan titta med nya, ögon, nån som inte känner en redan. Det blir säkert kanonbra!