tisdag 5 april 2011

HERREGUD!!!

Vet inte var jag ska börja... Det började egentligen med att Hanna och Jeanette sökte till talangtruppen. Följer Jeanettes blogg och såg hennes film som hon skulle skicka in, detta var på fredagen och sista ansökan var på fredagen. Tänkte först att det kan väl inte skada att söka, ingen behöver ju dessutom få reda på det vilket inte hade varit en knäpp på det nästan obefintliga självförtroendet.
Hade ingen film att skicka in eftersom att det ska vara filmat i ett svep så jag bad Martin filma vilket inte han hade lust med en fredag kväll. Jonna kom till min räddning och ställde upp. Med på köpet fick jag lite kommentarer och fnitter och kanske inte den bästa filmen men tänkte att det spelar ingen roll vi kommer ju ändå inte med.
Skickade in filmen helt oredigerad klockan 23:50 på fredag kväll mest för skoj. Har också argumenterat för att man kan alltid söka men jag kommer nog aldrig våga åka och trodde ju faktiskt aldrig att JAG skulle behöva ta ställning till det...
Igår kom beskedet:

Hej!

Grattis till att blivit uttagen till den nya talangtruppen!!!!
Det var riktigt hög kvalité på sökande så utagningen blev riktigt klurig den här gången. Det har blivit mycket tittande på film innan vi valde ut vilka vi ville ha med av er nya och mycket grubblande innan vi valde vilka vi ville ha kvar från den tidigare truppen....

Vi kom med i TALANGTRUPPEN 2011!!! Min lille skit och galenpanna till hund kom verkligen med, han endast 17 månader. Jag fattar ingenting just nu, känner mig som ett litet barn på julafton. De måste ju ha sett något som inte jag ser, precis som Åsa har gjort och trott på oss i vpr träning.

Här är filmen, håll tillgodo...

11 kommentarer:

Hanna aka Lilla My sa...

G R Y M T!

carro sa...

GRATTIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!Du kommer att gå hur långt som helst med din Zeke och alla andra hundar framöver:) Så coolt.
PS Jag anmäler mig direkt till din första allmänlydnadskurs!

fyrfota filosoferar sa...

JÄTTEGRATTIS!!!!

Karin Fischer Kristiansson sa...

Vilken super härlig attityd! GRATTIS till talangtruppen!!!!! Vi ses där!! =)

Tina/Rosso sa...

Stort grattis !!
Härlig Zeke verkar.

Sandra, Thyra o Lhine sa...

Grattis! Vad häftigt!

Jenny sa...

Grattis!!!

Jeanette sa...

Klart du visste att det skulle kunna gå vägen, annars hade du ju inte skickat in filmen! :)

Det kommer bli superskoj att få träffa massa hundbitna som kommer från alla håll och kanter, så får du visa hur duktiga ni är och dela med dig av dina kunskaper :)

Ses där!

Krams

Linda sa...

Grattis även här! Hoppas du förstår vad duktiga ni är nu ;)

Lisbeth o Töserna sa...

Snyggt!
Ska bli kul att se er live på lördag.

Camilla sa...

Jättegrattis!
Vad duktiga ni är.