lördag 23 april 2011

EN UNDERBAR DAG

Vilken helt fantastisk dag vi haft idag kunde inte blivit bättre. Började dagen med att sticka iväg till Knäred för lite jaktträning. Hade inte så höga förhoppningar då värmen började trycka på snabbt, MEN min lilla skit visade ännu en gång att han kan. är så otroligt nöjd med han idag som han kämpade. Han jobbade på bra och hade näsan på hela tiden trots att det var som i ett växthus där de jobbade, näst intill helt vindstilla och mycket svårt att få vittring. Det finns fortfarande saker att jobba med men det kändes väldigt bra efter idag.

Väl hemma igen efter lite shopping mm så var det en mycket trött hund som tog igen sig ute på den "nya" uteplatsen medans matte och Jonna gjorde lite påskfint och planterade.

Kvällen avslutades med några kalla, gott grille och påskgodis letande i trädgården. nu är alla nöjda och trötta och det är bara jag uppe. Tänkte dela med mig utav några - många - bilder från dagen. Är sååå otroligt nöjd med min nya kamera en Nikon d7000 och dagens bilder tycker jag talar för sig själv :-)

4 kommentarer:

Annica sa...

Superfina bilder =)
Ha en fortsatt trevlig påsk:-)

Hanna aka Lilla My sa...

Jättebra bilder. Ska bearbeta för ny kamera ;)

Camilla sa...

Riktigt fina bilder.
Är också sugen på en ny kamera. Har en stor systemkamera och den är inte helt praktisk att bära med på träning och promenader. Men den är ganska ny så jag gissar att någon (läs: mannen) i familjen blir galen om jag börjar prata om att köpa en ny. =)

Sandra, Thyra o Lhine sa...

Jättefina bilder!