tisdag 12 april 2011

TRÄNING HOS JENNY WIBÄCK

Idag hade vi bokat privatträning hos Jenny Wibäck. Hade från början ingen plan men kom ganska snabbt på vad jag ville göra. Det är inte alltid man har/får möjlighet att köra sina moment inför en domares kritiska ögon - sorry - och det var precis detta vi gjorde.
Zeke var mycket studsig i fria följet och emellanåt ofokuserad då Jennys tupp bestämde sig för att vakna just då. men efter lite tragglande så kom han tillbaka. De momenten som vi brukar få problem med på tävling inkallning/rutan - fartmoment - var just de vi fick problem med nu också. Det är inte lätt att hantera all denna fart när han kommer i typ 200km/h rakt emot en. Han försöker men klarar - vill inte - inte riktigt att stanna så snabbt som jag hade velat, men vi jobbar vidare på det. Fick i alla fall lite kvitto på att min trygghet i hopp och fjärr finns kvar även efter tävlingen. Det fanns inte minsta tillstymmelse till tjuvstart på Jennys kommendering så dör fick vi lite "revange"

Imorgon blir det jaktträning för hela slanten och på lördag blir det lydnadsträning för Åsa och då får vi se vad hon har för ess i rockärmen för att lösa dessa fortkörnings problem ,-)

2 kommentarer:

Jeanette sa...

Hejja hejja! Snart är det dags! :)

Lena sa...

Härligt! Ni är jätteduktiga!!! Huuuu för regnet, det hade tagit ner min lust att träna :))
Någon gång i maj skall vi ha den stora äran att träna för Jenny...skall bli kul!