tisdag 26 april 2011

DAGEN I KORTHET

Dagen har bestått utav lite av det mesta. Solen har strålat på oss igen och det är så härligt. Tyvärr så tar ju energin slut ibland och idag var verkligen en sådan dag. Väl hemma från jobbet fanns det två alternativ, sova eller jobba. Jag valde att jobba och tog tag i operation trädgårdsprojekt. inte alls speciellt avancerat men ibland så är det det lilla som behövs. Klippte till ett par buskar och medens såg det mycket trevligare ut.

Kvällen avslutades med lite hundträning och Zeke var kanon. Ttestade treans ruta för första gången och den fungerade fint. Inga problem som helst att lägga han och att gå men vi får dock träna lite mer på inkallningen. Fria följet gick också fint, taggade igång han för att få lite mer fokus och det fungerade bra. Det är dock en balansgång där hela tiden med vad som blir för mycket för dåd river han gärna på. Däremot så faststår problemet med inkallningen. Att det ska vara så svårt att stanna?!? Är helt tom när det gäller detta moment och förstår inte vad det är som blir fel MEN vi kämpar vidare.

Imorgon så ska vi till Anders Kjernholm och träna och det ska bli kul att se vad han har att säg - eller kanske inte ;-) - om min lilla galenpoanna. Kanske han ångrar att han tog med oss till talangtruppen men vi får väl tro att hans er de goda kvalitéerna som finns hos Zeke. Men nu blir det först kudden...
Avslutar med en helt underbar utsikt från vår altan...

Inga kommentarer: