måndag 25 april 2011

SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ STOLT!

Idag var det så dax att lägga in vattenapportering i träningen. Tanken var att vi skulle göra 2 vattenmarkeringar och sedan ett sök - för att få lite provkänsla - på de 4 hundarna som var med. Zeke fick gå ut som nummer 3 idag vilket inte hade någon betydelse alls för vår del. Det var ganska så brant igång där vi skulle skicka ifrån och jag misstänkte att vi skulle få problem med ingången.

till en början så försökte han hitta en bättre väg i, dock inte som förut utan han kämpade på en sträcka om ca 3 meter runt omkring där jag stod - klar förbättring - hela tiden. Envis som han är så fixar han det ju alltid till slut och sedan simmade han såååå fint idag. INTE minsta tillstymmelse till plask - LYCKA- vilket ju är kvittot på vår simskola :-) Känns så otroligt skönt nu inför provet och nu behöver vi bara träna lite igångar. Ska dock tilläggas att det var svårt här och när han fick en lite lättare igång sen - inget stup - så gick han i klockrent. 1 vecka kvart till provet mina vänner, nu gäller det...

1 kommentar:

Hanna aka Lilla My sa...

Bacci blev lite besviken (läs MYCKET) när han lyckades med dirigeringen till truten. Hon hade gärna agerat pick-up hund :)