tisdag 3 maj 2011

ETT LEDSAMT FAKTUM...

Det är verkligen som alla säger att man kan aldrig förutse vad som händer. Tyvärr resulterade vår första provstart i en 0:a. Jag var så ledsen och besviken så jag tror nog inte ni kan förstå. På grund utav ett litet "missförstånd" och ett mycket svårt vattenarbete så gick vi prislösa ifrån provet.

Vill dock ändå påpeka att vi var inte lottlösa! Dels vann vi på vår katalog - tack för det - och sedan hade jag med mig så mycket lärodom med mig hem. Jag tar inte gladeligen men förståeligt denna nollan - svarta plump - i hans protokoll då vi måste också skapa oss erfarenhet. Jag har aldrig gjort detta tidigare och inte Zeke heller så man kanske kan förstå att det inte satt första gången.

Jakten skiljer sig ju också så mycket från lydnaden och ALLT kan verkligen hända. Saker man aldrig trott skulle hända och gränsen mellan ett 1:a pris och ett 0:pris är inte alltid så stor som det låter.

MEN vi kommer igen, jag vet ju att han kan!

4 kommentarer:

Lena sa...

KLART att ni kommer igen :) ta nya tag!!! Jag VET att det inte är så lätt....nu pratar jag inte om jakt-prov utan bruksprov. Det är så mycket som ska stämma. Är faktiskt annorlunda än att tävla lydnad...mycket ska stämma :)(nu säger jag inte att det är lätt med lydnad så missförstå inte). Vi får inte glömma att det är en "individ" vi har i snöret!!!
KLART att han kan....det går NÄSTA gång! kram på er

Hanna aka Lilla My sa...

Det KAN han och det SKA ni. Erfarenheter måste man skapa sig själv. Det fixar ni!

Pia sa...

Ingeting är omöjligt.

Ingrid S sa...

Det finns dåliga ettor och bra nollor!
Det känns surt några dygn, men sedan blir man sugen på att träna igen!
Klart att du kommer igen!