onsdag 4 maj 2011

VILKEN DAG...

Har verkligen varit fullt upp idag men en bra dag! började dagen med att gör en mil på motionscykeln innan det var dax att dra upp resten av familjen för att bege oss iväg på jobb, skola och dagis. Tog nya - bättre begagnade - bilen på första turen ner till Getinge city. Efter att ha avverkat ett pass på jobbet till 15:00 så var det dax att samla ihop familjen igen för att bege sig hemåt.

Kvällsmat skulle fixas, läxor läsas och även lite tid vid datorn skulle hinnas med innan det var dax att ta tag i nästa projekt, hundträning .-)

Idag stod det sök igen på programmet för Zeke och tro det eller ej, LINJETAG. Tyckte att han skötte sig bra idag, tappade lite fokus igen när han blev trött men efter att ha samlat ihop han så redde han ut situationen på ett mycket bra sätt. Tack gode gud för att man har lilla - inte så liten längre - Jonna som gladeligen hänger på ut i skogen för att kasta markeringar, bära döda fåglar och agera kameratjej. när vi tar vårt första pris i NKL så är det till stor del tack vare henne och givetvis ska hon få veta det också :-)

Tillbaka på Anneberg slängde jag mig på cykeln ihop med Zeke och det blev återigen ett konditionspass. Det märks att han behöver detta och det fungerar faktiskt kanon att cykla med han så det kommer vi att fortsätta med för att bygga upp hans kondition och kanske så få hjärnan till att stanna kvar i huvudet och inte treilla ner i benen - lånat uttryck men väldigt talande- där den inte gör speciellt stor nytta.

när vi ändå höll på så var det lika bra att tag i trimningen av Zeke inför helgens utställning och tycker nog att resultatet blev hyfsat. Det är svårt att trimma en golden tycker jag då man allt som oftast tycker att man tagit jätte mycket och så visar det sig efter någon dag att det inte alls är så mycket som man borde. Men nu väntar jag tills han är ny duschad och platt i pälsen för att se om något behöver justeras.

När alla barnen var på plats i sina sängar släpade jag fram mitt berg av stryktvätt och ställde mig framför TV:n för att försöka göra det lite mindre. Såg ett helt fantastiskt avsnitt utav Greys Anatomy - bästa på länge - och tro det eller ej men efter det var slut så var det mesta av stryktvätten också det. nu sitter jag framför datorn och känner mig väldigt bra till mods efter en mycket effektiv dag. Men nu är det dax för kudden...

P.S
De 2 senaste dagarna har jag även ransonerat mitt ciggarett intag till hälften och det fungerar kanon. Bara att tänka en extra gång innan man går ut om man verkligen måste. Är på rätt väg i alla fall ,-)

1 kommentar:

Åsa sa...

Det var väl onödigt Matilda. det är en sak att du klarat dig igenom både träning, cykling, strykberg och minskad rökning.... men att skriva om det på nätet... det tycker jag är lågt....

Nu blir jag ju tvungen att ta tag i samma skit här hemma förstår du väl....