tisdag 10 maj 2011

HJÄLTEMODIG HUND OCH STOLT MATTE...

I strålande solsken och mycket värme gick Zeke idag ut i NKL i jakt och plockde hem ett 3:e pris. Tror absolut att valören kunde varit betydligt högre om vi inte hade haft oddsen mot oss. Men idag var det inte ritktigt vår dag fullt ut men är så otroligt stolt över min lille skit som kämpade in i det sista.  Tackar Hanna för supporten och sällskapet, alltid trevligt med ett riktigt "fan" på plats.

Det började inte  bra för för oss då Zeke gör en rejäl vurpa rakt ner i ett hål på vägen in från första markeringen, men han kommer tillbaka och jobbar på bra efter det. Tyvärr tog solen mycket av hans energi och hans vanliga driv fanns inte riktigt i söket och efter 6 vilt in utav 7 så började han mattas rejält MEN han ger inte upp. Summan av kardemumman blev ett 3.e pris och när domaren meddelade att vi skulle få ett pris så kom tåraran lite, jag var sååå stolt över han som kämpade så in i det sista och detta var en viljans seger... här kommer lite urdrag ur provet, vurpan som finns med på filmen ser kanske inte så illa ut men ni skulle varit med, ingen trevlig händelse inte.

Nu ska jag krypa till sängs och njuta utav denna seger som det ändå var för oss, vi är på G och det är små marginaler mellan nollan och ettan, ha det gott :-)

1 kommentar:

Jeanette sa...

Ett jättegrattis till er! :)