måndag 16 maj 2011

FULL AV ENERGI...

Idag har varit en bra dag! Har känt mig pigg och full av energi trots en väldans massa strul på jobbet. Efter att ha fått jobba över 1 1/2 timme så var det dax att samla ihop familjen. Loke och Jonna hjälpte till att fixa kvällsmaten och stackars Loke som inte sovit på dagis stupade i sängen efter en skräckfylld dusch redan vid halv sju.

Zeke och jag passade då på att gå ut och köra ett lydnadspass där fokus idag lades på platsen, Fria följets starter och inkallning med ställande. Är faktiskt mycket nöd med träningen om vi bortser från fria följet. Imorgon kör vi vidare på samma sätt och om några veckor så får vi väl se om vi har hittat rätt i träningen.
Efter det tog vi båda hundarna på en skogsrunda där Jonna - söt Jonna - givetvis vill hänga med. hundarna racade järnet och nu ligger de mätta, välrastade och helt slut på golvet och sover.

Imorgon är en ny dag och jag hoppas att min energi ska hålla, det är superhärligt att känna att man orkar...

2 kommentarer:

UlricaA sa...

Härliga bilder! och såna dagar är så fullständigt underbara just att man känner att man har nästan hur mycket energi som helst! Hoppas morgondagen blir likadan! Kram!

Pia sa...

Jonna !!! Du är iallafall finsta. Kram Pia