måndag 29 augusti 2011

DET BLIR INTE ALLTID SOM MAN TÄNKT SIG...

... och för min del blev det verkligen inte så på helgens kurs. Skulle ju ge Zeke en riktigt genomkörare men i stället valde jag dag två att lämna han hemma då han är allt för påverkad utav Ellies höglöp - vi får serenader på kvällarna - och det finns ingen mening att köra han då. Istället fick lilla Vinna följa med på sin första kurs. hon är verkligen hur cool som helst. när vi inte tränar då ligger hon i sin bur och sover och när det var vår tur så tänder hon till på direkten, här snackar vi verkligen AV / PÅ. För vår del blev det ju egentligen kanske inte så mycket träning utan mycket lek och att försöka forma fram nya beteenden.

Är så otroligt stolt över denna lilla tös hur snabbt hon fattar och detta ska vi absolut jobba vidare på. hon bjöd på kanonfina stå, härlig attityd och faktiskt inlevereringar utav leksaker, yeahh! Lilla damen har ju gärna velat behålla sina saker för sig själv men vi fick till det riktigt bra och ska träna vidare på det för att övertyga henne till 100% att det är roligare att leka tillsammans.

Har varit en supertrevlig helg med härliga människor och många skratt. kul med att Sophie ville bo här så vi fick träffas igen, inte var dag man har besök från ÅRE :-) Här kommer lite hopklipp från lite av vad jag och Vinna pysslade med under dagen...

1 kommentar:

Sandra, Thyra o Lhine sa...

Åh vad söt hon är :) Har väl sagt det förut, jag vill också träna valp :)