fredag 12 augusti 2011

GOLDENSPECIALEN DAG 1

Då har dag ett snart - inte än på några timmar - tagit slut och vi har hunnit med en hel del. Vi började med en lättare frukost - digestive - för att sedan bege oss ut och kolla litepå rutorna. han bara se upplägget på två rutor men konstaterade ganska snabbt att detta kommer inte bli lätt. Det visade sig ju också på prisutdelningen att mina tankar var befogade. Av 33 startande så var 17 noll priser. Ja ja, inget man kan göra något åt bara att köra järnet imorgon.

när vi kom hem så trimmade jag Zeke inför utställningen ochnär han var färdig så fick även Mauds kryddan sig en omgång så nu är de fina och granna inför söndagen.

målet för morgondagen är att inte nolla några rutor och slå vårt poäng resultat från golden lägret som var 58 poäng. med facit hand tror jag att detkommer bli svårt men vad f*n man ska väl sikta högt. Dessutom om vi skulle klara det så tror  jag att vi efter dagens resultat har en riktigt bra position inför utställningen och Dual purpose tävlingen. hoppas bara Zeke är på bra humör imorgon och att vi kan få det att fungera för då blir vi farliga...


Här är lite bilder på Maud och Zekes mamma Jazza som vi hann se i öppenklass rutan .-)

Inga kommentarer: