onsdag 26 oktober 2011

ANMÄLDA!

Då har Zeke och jag - eller mest jag - anmält oss till vår första apell tävling, nu håller vi bara tummarna att vi inte blir bortlottade. Ska bli lite extra kuld å jag aldrig tävlat i bruks tidigare och tycker det verkar vara en ganska kul grej. Vårt svåraste moment kommer dock bli spåret tyvärr så här ska nötas spår nu framöver...MEN friskt vågat hälften vunnet!

6 kommentarer:

Karin sa...

Helt rätt! Lycka till :)

Sandra, Thyra o Lhine sa...

Jag har kört appellen med både Thyra och Lhine, och det är jättekul! Spåren var också det svåraste för oss, men båda klarade. Tror båda fick 7 poäng, men då har man ju fixar poängen på specialen och det gör inget om man skulle nolla budföringen ; )

Jag skulle vilja fortsätta högre upp i klasserna, men är för rädd för att gå vilse i skogen när jag lägger spår...

Hanna aka Lilla My sa...

Det kommer gå finfint. Bailan fick en åtta på spåret, men satte resten, precis som Zeke kommer göra :)

Lisbeth o Töserna sa...

Det kommer att gå bra. Vi blev uppflyttade med 6,5 på spåret men 10 på budföringen så dom poängen räckte. Sen gick lydnaden bra men jag avstod framförgående för det kunde vi inte.
Var och när ska du tävla? Så vi vet när vi ska hålla tummarna.

Catherine sa...

Vad roligt!
Lycka till! Tänk på att inte hålla för kort i spårlinan, gå minst 10 m bakom. Stå still tills det är 10 m mellan Zeke och dig och sedan går du . Iallafall på tävlingen är det viktigt att hålla rätt avstånd i linan ;) Jag har satt en markering på min lina som för tillfället är borta :D på 10 m med eltejp ;)Sen låter jag linan löpa i handen tills markeringen hamnar i handen då går jag. Lita på din hund och ta det lugnt i vinklarna ;) Lycka till

Jeanette sa...

Att köra in ett appell spår eller ett IPO 1 spår (samma lika) går på 1,5 vecka. Lägg linan mellan benen och skit i selen säger jag så han inte blir så brutalt stark och vinner så mycket terräng hela tiden och går i tokjaktstress. När det är två dagar kvar till tävling så lägger du ut gotteburkar på 5 meter i ett rakspår, på 8 meter i ett annat rakspår och på 10 meter i ett, på 20 meter i ett osv så tränar du BARA spårstarter så får han upp självförtroende att jobba ut linan :)

Lycka till!

Kram