tisdag 4 oktober 2011

GOD MORGON!

Efter gårdagens ganska plågsamma upplevelse - mentalt i alla fall - så insåg jag ju dock att här behövs det stadgas upp framförallt. I dagen träning vilket jag hoppas ska kunna dela upp i två pass - om tiden räcker - eller så får jag stryka något så ska vi fokusera på det som inte gick vägen igår.

Fritt Följ:
Fokus på ögonkontakt
tanke - att inte släppa igenom längre kontaktsläpp utan full fokus

Inkallning med stå:
Fokus på ordförståelse och engagemang. Öka säkerheten i stå.
tanke - Köra stå övningar utanför inkallningen för att få tillbaka ordförståelsen. Ska även testa om det blir någon skillnad med handtecken/röstkommando. Vid korrekta stå kommer jag belöna det mesta men inget annat än stå räknas.


Rutan:
Måste få tillbaka vår trygghet i momentet igen, ska inte finnas några tvivel där ute.
tanke - lägga dragning åt vänster och testa och se om det blir någon skillnad med/utan band, för att se om det är det som är problemet.

Fjärr:
Skifte ligg, INGET hakan i backen
tanke - Att belöna blixtsnabbt innan hakan åker ner för att sedan öka kriterierna ganska snabbt. Han KAN ligg det är bara det att han kör plats mest hela tiden nu. Alternativ två är att säkra upp sättanden från hakan i backen.

Apporteringen:
Jobba på förberedelse och snygga gripande.
tanke - träna som vi gjort tidigare men också utmana han lite så att han verkligen tänker "håll fast" vilket kanske ska kunna förekomma sådana problem som vi fick igår.

Inga kommentarer: