lördag 17 mars 2012

HEJA ZEKE!

Idag har vi gjort en helt galen grej. Missade anmälningstiden med en dag till Varbergs Brukstävling och fick svaret om att det var omöjligt då de hade 18 spår redan så vi lade det på hyllan. I fredags fick vi dock ett telefonsamtal då de hade fått många avhopp och frågan dök upp om vi ville starta i alla fall.

Då spårträningen varit obefintlig och träningen när det gäller apell lydnaden inte heller funnits med i mitt tänk så var det med blandade känslor vi tog ställning till detta. Till slut så bestämde vi oss i alla fall för att starta och det visade sig vara ett bra beslut.

Dagen började med att vi drog startnummer 1 och skulle börja med spåret. Han tog spåret bra men i första vinkeln gick han bort sig helt. Jag var uppgiven och var på väg att ge upp men helt plötsligt så tog han spåret igen och avslutade briljant. Betyget blev 6 vilket vi var väldigt nöjda med eftersom vi som sagt inte hunnit träna. Resten av dagen flöt på fint och vi gjorde allt igenom en jämn tävling och jag är mycket nöjd med min prins. Vi avstod framförgåendet då vi inte kan det momentet men poängen räckte ändå gott och väl till UPPFLYTT, nu är årets första mål uppnått och vi siktar framåt...

5 kommentarer:

Karin sa...

Grattis! Bra jobbat :)

Sandra, Thyra, Lhine o Rhiva sa...

GRATTIS!

Var det spår som redan var utlagda, d.v.s icke förarspår? Hörde att det skulle bli någon ändring från årsskiftet.

Matilda - Aqua Seer's Kennel sa...

Stämmer bra Sandra. Man kom fram och blev bara påsläppt på direkten.

Hanna aka Lilla My sa...

Stort grattis till brukshunden!

Linda sa...

Stort grattis!! Duktiga ni är!