onsdag 28 mars 2012

VAD ÄR DET SOM HÄNDER?!?

Har varit tillbaka fullt på jobbet i 3 dagar nu och man känner redan hur man börjar falla. Energin tar slut och den inre stressen växer successivt. Det är en situation som jag i dagsläget inte riktigt vet hur jag ska lösa men som vi måste lära oss att hantera. Som om det inte var nog med problem så gick mopeden sönder idag så nu är vi strandsatta med endast 1 bil så vet ni någon som är en hejare på att laga mopeder så säg bara till...
Imorgon blir det återkoppling p BUP där vi ska utvärdera vårdplanen för Jonna och även diskutera hur framtiden ska se ut. Ska bli väldigt intressant att hör hur de har upplevt dessa fyra veckorna och det ska bli kul att få delge de vad vi tycker.

Hundarna då?!?
Givetvis har de fått sin dagliga dos av träning. Zeke fick köra metall apportering och inkallning. Den där inkallningen kommer att driva mig till vansinne. just som man tror man hittat en lösning så faller man tillbaka och borde/får börja om från början. Däremot metallen börjar faktiskt sitta ganska fint nu bara att fortsätta på där.

Lilla råttan kämpar på med sina nedlägganden vid platsen men har idag också fått testa en ny sak. Fick tips från Lillemor att om man lär de backa så underlättar det i framtiden. Tog ungefär Vinna 1 minut innan hon fattade vad det gick ut på, freestyle kanske?!? Synd bara att matte inte är speciellt graciös ;-)

1 kommentar:

Team Nelson / Ordringen. sa...

Det är inte särskilt underligt att du känner att du blir trött. Det är mycket energi som du har använt med både yttre och inre stress, om jag läser dina inlägg på rätt sätt.
Hoppas att du får lite positiv input nu och kan hämta kraft. Ha en skön påsk och försök att koppla av.
Ulf